Triadent in uw tandartspraktijk

Triadent is een innovatief product voor uw praktijk om processen rondom (acute) pijnklachten systematisch en makkelijk te maken. Triadent maakt het doorlopen van uw telefonische triage veel efficiënter! U kunt Triadent ook op uw website plaatsen als een zeer welkome online hulpmiddel voor uw patiënten.

Gebruikstoepassingen

Triadent kent drie gebruikers: de patiënt, de baliemedewerker en de tandarts. Daarnaast biedt Triadent inzicht in waardevolle statistieken omtrent pijnklachten in uw praktijk of keten. 

Patiënt

U krijgt de mogelijkheid om Triadent te integreren op uw website. Patiënten kunnen dan heel eenvoudig zelf de triage doorlopen. Het triageproces is nauwkeurig opgesteld, makkelijk te gebruiken en toegankelijk voor zowel mobiele als desktop gebruikers. Na het doorlopen van de triage krijgt de patiënt melding dat er contact wordt opgenomen voor het inplannen van een afspraak. Daarnaast ontvangt de patiënt ook een bevestigingsmail.

Baliemedewerker

Voor de baliemedewerker is er een speciaal dashboard ontworpen. Hier komen alle aanvragen binnen die de patiënt zelf heeft ingediend. Baliemedewerkers kunnen hier echter ook zelf een telefonische triage doorlopen met de patiënt. Het dashboard genereert een klachtomschrijving die gekopieerd kan worden naar de behandelkaart. Tevens geeft het programma aan welke tijd er voor elke afspraak ingepland moet worden. Geen fouten en geen onduidelijkheden meer!

Tandarts

Omdat tandartsen en assistenten met Triadent altijd beschikken over de juiste informatie, geeft dat rust in de behandelkamer. De tandarts weet goed wat hij kan verwachten en kan de assistent beter instrueren over wat er klaargelegd moet worden. Op die manier is er meer tijd en aandacht voor de patiënt.

Statistieken voor de praktijkmanager, eigenaar, tandarts

Met het dashboard is het mogelijk om inzicht te krijgen in de statistieken omtrent pijnklachten. Dit is mogelijk op het niveau van een individuele praktijk, maar ook voor ketens. U kunt naar eigen voorkeur bepalen welke statistieken u wilt zien voor welke periode. Is er een statistiek die u mist? Dan kunnen we dat volledig naar wens voor u inrichten.

Wat kost Triadent?

We zien Triadent liever niet als een kostenpost. Zie Triadent als een hele goede investering die zichzelf snel terugverdient. Maand in, maand uit. Triadent stroomlijnt uw triageproces namelijk 100% optimaal. Voor iedereen, van patiënt, baliemedewerker tot tandarts, ontstaat er een win-win situatie: goed geholpen patiënten, effectieve triage, geminimaliseerde inconsistenties,  efficiënte agendaplanning …..

Lage Maandelijkse Investering

De uiteindelijke investering is afhankelijk van de grootte van uw praktijk en uiteraard ook van uw wensen. U betaalt maandelijks een vast laag bedrag middels een abonnement. Het begint vanaf 69,00€ p/m voor een solopraktijk. Voor praktijken met meerdere vestigingen en grote tandartsketens hebben wij speciale maatwerkpakketten! Informeer bij ons

Kopje Koffie Per Dag
Omgerekend naar kosten per dag betaalt een gemiddelde praktijk minder dan wat tegenwoordig een kopje koffie per dag kost! 

100% Tevredenheidsgarantie
Wij bieden tevens een 100% tevredenheidsgarantie gedurende 30 dagen! Bent u en/of uw medewerker(s) die met Triadent werken, na 30 dagen niet tevreden?  Wij geven dan 100% uw geld terug! Géén opzegtermijn en géén vervelende vragen vanuit ons. We doen er niet moeilijk over!